OTEVÍRACÍ DOBA NA STÁTNÍ SVÁTEK Více

Důležité info: Vážení zákázníci, z důvodu státních svátků máme naše pobočky 5. - 7.7. zavřené. A proto nabízíme výhodný balíček půjčovného na 4 dny za cenu 2 dní. Balíček platí od 4. - 8.7. 2024. při osobní půjčce - v případě, že vytvoříte rezervaci, slevu vám odečteme na půjčovně při vyzvednutí.

Méně

Skládací kajak - ta nejjednodušší cesta na vodu

Skládací kajak je ta nejjednodušší cesta na vodu. Je lehký, skladný a složíte ho skutečně rychle. Má vůbec nějaké nevýhody?

Skládací kajak je splněný sen. Běžné plastové kajaky se pronesou a do auta se nevejdou. Nafukovací kajaky tyto nevýhody mažou, ale pumpování chvíli trvá. Americká značka ORU vyrábí revoluční skladné kajaky. Takové, které řeší ten hlavní problém všech milovníků vody, protože je snadno složíte i rozložíte a uložíte do kufru auta. Dokonce na záda si ho hodíte, tak lehký kajak to je. Nevěříte? Čtěte dál.

Skládací kajak přináší svobodu

skládací kajakNadšenci do divoké vody se svými plastovými plavidly taky objíždějí svět. Ale pro ně to znamená naložit těžký kajak na střechu a zajistit si odvoz zpět, protože auto nechali na místě a s plasťákem na ramenou do autobusu nenastoupí. To podstoupí jen opravdoví nadšenci. Běžný smrtelník potřebuje lehký kajak, se kterým dojde na vlak nebo na bus a složí ho do kufru auta. Protože si s ním chce zapádlovat nejen na divoké řece, ale třeba taky na jezeře za hotelem, povozit děti na přehradě u kempu nebo si jít zarybařit. Se skladným kajakem se tak bez problému připojí k partě vodáků, kteří sjíždí řeku od pondělí, když má čas jen o víkendu. Prostě voda a svoboda. Tu vám dá jen skládací kajak.

Zakladatel značky ORU přesně toto chtěl. Bydlel v malém bytě a miloval pohodu na vodě a pádlování. Tak vymyslel skladné kajaky, které může mít uložené v bytě, do kufru hodí třeba tři a vezmou mu je i do letadla. Ameriku už se svým vynálezem dobyl, teď přinášíme jeho vodáckou revoluci do Česka my v Happy Sportu. Protože ORU kajak ztělesňuje naši misi: svoboda a jednoduchost pro všechny, nejen pro největší nadšence s dodávkou v garáži.

Skládací nebo nafukovací kajak?

skládací kajak

Nafukovací kajak vám svobodu na vodě poskytne taky, protože si ho nafouknete, kdy chcete a složíte do auta. Ale kdo už někdy nafukoval plavidlo v parném létě, ví, že to zase taková pohoda není. Chvíli to trvá a trochu se nadřete. Skládací kajak rozloží během minutky i křehká dáma. Nafukovací kajak po dojezdu sice vyfouknete, ale složit ho (mokrý a špinavý) zase do kufru auta taky není na chvíli a ten batoh se pronese. Skládací a lehký kajak značky ORU složíte dřív, než kamarádi v hospodě dopijí poslední pivo, a nemusíte ho soukat do žádného batohu. Protože je tak chytře vymyšlený, že se skládá sám do sebe. A pak se hodí na záda.

Má skládací kajak nějaké nevýhody?

lehký kajak

Nic není zadarmo. Bylo by nefér tvrdit, že ORU kajak je dokonalé plavidlo do všech podmínek. Není to plastová kánoe, kterou omlátíte o šutry a budete se v ní odpichovat po mělčině. Upřímně, on ani ten plasťák nevydrží všechno, vy jen u toho nejste, když v něm v půjčovně najdou prasklinu. Přesto se nemusíte bát, skládací kajak z naší půjčovny taky něco vydrží. Obstál v několika testech odolnosti, a pokud ho nebudete dřív po mělčinkách nebo s ním skákat po suchých jezech, tak vám poslouží víc než dobře.

Jeho jedinou skutečnou nevýhodou tak je vyšší pořizovací cena. Proto jsme rádi, že jako jediná firma v České republice můžeme nabízet ORU kajaky taky v půjčovně. A pokud se do něj zamilujete, můžete využít naši risk-free nabídku - když si ho koupíte, odečteme vám 100 % ceny půjčovného z pořizovací ceny.

Navštivte půjčovnu Happy Sportu a vyzkoušejte ten nejlepší skladný kajak nejen na českém, ale i světovém trhu.

Jdi do půjčovny!

Mohlo by vás také zajímat

13. 06. 2024

Přídavná kolečka – ano, nebo ne?

07. 06. 2024 / Půjčovna léto / Půjčovna kol / Léto

Jak naučit dítě na kole – krok za krokem

03. 04. 2024 / Půjčovna léto / Půjčovna paddleboardů a kajaků / Léto

Kam na paddleboard

Potřebujete poradit?

Nyní jsme offline
PO-PÁ 10:00 - 18:00SO 9:00 - 15:00NE ZAVŘENO
774 493 483 dotazy@happysport.cz